Nova dvorana

 ŠPORTNA REKREACIJA ZA VSE OKUSE – NA ENEM  MESTU – VSE DNI V LETU

Športno društvo Šentvid – Ljubljana, Bokalova ulica 14, Ljubljana-Šentvid je v lanskem letu praznovalo že 105. obletnico uspešnega delovanja. Ob svoji 105. obletnici se ŠD Šentvid – Ljubljana veseli novih možnosti za športne aktivnosti in kvalitetno preživljanje prostega časa na športno-rekreativnem centru ŠD Šentvid-Ljubljana vseh 12 mesecev v letu, ne glede na dež, sneg ali poletno vročino. Prekrili smo obstoječe košarkarsko igrišče – postavili montažno dvorano s športnim podom, razsvetljavo in z ogrevanjem, kjer je možno najeti košarkarsko igrišče ali igrišče za odbojko ali pa do 3 igrišča za badminton tudi v zimskih mesecih;  v poletnih mesecih pa se bo objekt spremenil v pokrito igrišče z odprtimi stranskimi stenami, tako da je možno športni objekt uporabljati celo leto. Prednost pokritega igrišča za košarko, odbojko in badminton v poletnih mesecih je predvsem v tem, da je vadba možna tudi v deževnem vremenu, medtem ko so v sončnem vremenu športniki zaščiteni pred močnim soncem, igrišče pa je zračno in prijetno ter se ne segreje do visokih temperatur, kot se to zgodi v primeru zidanih športnih dvoran.

Športno-rekreacijski center ŠD Šentvid-Ljubljana nudi rekreativcem raznovrstne športne užitke sedaj tudi v zimskih mesecih, poleg tenisa v šotoru je sedaj na voljo pokrita ogrevana dvorana za košarko in/ali odbojko in/ali badminton (3 igrišča), obenem pa je to tudi dvorana za športno-rekreativne programe, kot so Vodena vadba za ženske in moške, Funkcionalna vadba, Aerobika in Zdrava vadba ABC.

Več informacij o športno-rekreacijskem centru ŠD Šentvid-Ljubljana in delovanju Športnega društva Šentvid – Ljubljana je na uradni spletni strani www.sd-sentvid.si.

Najdete pa nas ob Celovški cesti … avtobusne proge 1, 8, …  POKLIČI  031/745-795  IN REZERVIRAJ …

kosarka

vodena_vadba